huset.

Många vill se bilder på huset, hur vi bor, så imorgon kommer jag nog lägga ut de på bilddagboken, om jag lyckas få till några bra bilder. :)


alvedon..

alvedon är bra, tänk va dåligt man skulle mått annars? tack vare den orkar jag iallfall vara uppe idag, trotts min dunder förkylning. :P
Isak har kommit hem från dagis och farmor, å pappa tobbe är på väg hem. Äntligen, har saknar honom idag.

Behöver jag säga att de blir en lugn tv kväll ? =)


Usch.

fy jag mår riktigt dåligt idag. har knappt sovit inatt. ont i halsen å täppt i näsan. Isaks farmor fick köra isak till dagis imorse, mådde jätte illa å va yr. Hoppas inte att han blir sjuk nu.

tv´n igen

värre.

min förkylning blir bara värre och värre. usch, ont i halsen å snorig. såå värdelöst. Isak sover och vi degar framför tv´n. blir att se nån film ikväll. vet inte vilken. haha tobbe hade spelat in, tomten är far till alla barnen till mig, de är min favorit så kanske blir de den;)
Ringde å sjukanmälde mig till jobbet. skulle ha jobbat imorgon kväll å tisdag dag, men imorgon blir jag iallfall hemma så får vi se sen hur de blir.

Ha en bra söndagskväll.

förkylning

jobbade hela dagen igår, delad tur. på rasten åkte jag å Jennie ut till hälla å kikade lite och åt lunch. :)
Idag har vi städat här hemma och bakat pepparkakor. :D goda å fina vart dom. till o med glasyr på. Isak sover nu å jag å tobbe har kollat på flickan som lekte med elden. åh jag älskar dom filmerna, fast dom är fruktansvärda. men bra de är dom. nu blir de att gå på bio å se nästa nån dag.
Ja är dyng förskyld å ont i halsen. usch :( hoppas de går över fort. å hoppas inte isak blir sjuk. !

sen när isak vaknar åker vi nog in till maxi å handlar, sen måste jag till apoteket.

kväll.

Kom hem från mamma och pappa för en stund sen, jag å isak stannande å handla lite på vägen hem. Å nu ligger isak å sover. tråkigt å ensamt. jag tycker verkligen inte om att vara ensam. inbillar mig massa konstiga saker å grejjer. :/ . kommer inte kunna sova förren tobbe kommer hem. de värsta är att man ska upp å jobba imorgon bitti.. men men de får bli som de blir. tråkigt är det å sitta själv.

stan.

nu är vi hemma från stan, käkade god sallad med eva-marie å isak å hade mycke å prata om :) han in en snabbis på lindex där jag sett en jacka till isak, åh den fanns kvar :) så den fick han,sen en shorta till julafton, jätte fin. sen gick vi till moa å max. då hade dom ÄNTLIGEN fått in villervalla jeansen jag väntat på. så dom fick också följa med hem. bilder kommer. =)

Isak ligger å sover i vagnen på altanen å jag väntar på att tobbe ska komma hem,så man hinner träffa han lite innan han ska iväg på fest. ska köra in han å hans jobbarkompis till stan. sen åker jag å isak som sagt till mina föräldrar. :)

ha en skön fredag.

liten kille

isak är en väldans liten kille:P . haha han hade gått upp lite å hittade sin kurva igen. men om han inte går upp som han ska så får vi börja utreda allergier igen. :/ . hoppas han lägger på sig nu. han är ju väldigt aktiv å så. de kunde ju bero på det också =)

stan snart å äta lunch med Eva-marie. :D


Godmorgon,

Isak har sovit i sin säng hela natten och sov ända tills halv 8. Så nu är vi utvilade och pigga, :) Han tittar på barnprogram och har druckit välling å nu ska jag skynda mig in i duschen innan vi ska ner till bvc å väga, spännande.


Ha en toppen fredag. :)

Bvc

Har nyss kommit hem, efter jag slutat jobbat körde jag hem mamma som var kvar på jobbet. :) stannade å käkade donken hemma hos dom som vi köpte med =) Isak sover å jag saknar prinsen. <3 men imorgon är både han och jag lediga, då ska vi mysa hela dagen. kl 9,30 ska vi till bvc sen blir de lunch med en kompis. :) på kvällen ska pappa tobbe på fest så då åker jag å isak ut till mina föräldrar å myser där en stund på kvällen=)
lördagen består av jobb. delad tur :( . men det är bra å jobba iallfall :D


Godnatt!!


pottan

Isak vill inte kissa på pottan. han säger till när han är kissnödig, men vägrar pottan! han har kissat på golvet två ggr nu. men jag ger mig inte :P . han är så duktig på att säga till nu för tiden, så de kommer nog snart. :)

dagis.

Mammas prins är på dagis, hämtar honom om en timme. saknar honom jätte mycket. De är tråkigt när man är ledig. men lika bra att han går sina tre timmar. :) han har verkligen kommit in i dagis nu. han blir inte ett dugg ledsen när jag lämnar honom. jag får en puss sen går han in å leker. så skönt så.
Jag har städat lite här hemma ska bara torka golven å det nu, leksaker över allt.eftersom han har sitt rum på övervåningen så har han mycket leksaker här nere, vi har fixat under trappen med förvarning men de hjälper inte allt ligger i vardagsrummet:P .

jobb ikväll.

shopping.

åkte in till stan å mötte upp tobbe när han slutat. Vart några julklappar inhandlade. skönt att vara ute i god tid för en gångs skull. men dom sista kommer dagen innan om jag känner mig själv. Vart även lite annat handlat. isak fick en cars pyjamas och ett pussel som han älskar. han är verkligen super duktig på att lägga pussel. :)
sen stannade vi på tati när vi åkte hem. tobbe ska på fest med jobbet på fredag så han behövde kläder tills dess. ett par nya jeans å en kortärmad shorta. jätte snyggt. :) Isak är trött å grinig de blir tidig kväll för honom ikväll . imorgon väntar dagis 9-12 och jag jobbar kväll. 16-21 .

ha en bra kväll.


Seg dag!

vi har inte kommit iväg än. isak sov middag länge och sen har vi lagat mat osv. Vi åker nog in till stan när pappa tobbe slutar, mysigare att åka in hela familjen. Både jag å isak är rastlösa fast ändå trötta :P sånt väder idag.

Mina komentarer syns inte på bloggen? konstigt.


monster

Isak sov hela natten inatt, super skönt. Vi vaknade vid halv 8 å han va på bra humör. ringde till dagis å sa att han får vara ledig idag. men nu är han ett riktigt monster. skirker och gapar å kastar grejjer å ingenting duger. herregud. Nått måste vi göra idag kan inte sitta inne å lyssna på hans skrik . :P . han blir nog glad ifall han får komma ut.


ledig dag imorgon :)

Har jobbat idag, 8-16, dom ringde imorse så va bara att skynda sig till dagis å lämna av isak sen åka till jobbet. :) dagen gick fort så de va skönt.:) vi har bara varit hemma på kvällen å tagit det lungt.
Imorgon är jag ledig å tror isak får vara ledig imorgon han också. annars går han 9-12. men vill ha han hemma imorgon tror jag. vi skulle behöva börja handla lite julklappar. får om vi tar oss in till stan å börjar med det, eller om vi hittar på nå annat. :)

Godnatt!

emilia

sitter hemma hos emilia nu å ska snart åka hem. hon har färgat mitt hår sen har vi ätit goda mackor å tittat på tv å pratat. bäst
tandläkaren gick bra idag, lugnande hjälpte mig mycket. och att tobbe va med. han va ledig med mig resten av dagen. vi åkte till hälla en sväng, och passade på att handla lite. sen kom pekka å jennie på eftermiddagen å fikade å umgicks, <3

 

imorgon är det dagis och bvc som gäller. :)

falskare människa får man leta efter! haha


nervös

Imorgon är de dags för tandläkaren. får en lugnande tablett när vi kommer dit. förhoppningsvis verkar den så man somnar, sen ska dom förhoppningsvis kunna fixa klart allt imorgon. Hoppas verkligen det. är så trött på de här nu. har mått dåligt länge nu av det här. Tobbe börjar kl 4 imorgonbitti, för att kunna vara följa med mig vid 10 å sen vara ledig med mig resten av dagen. dom tyckte inte att man skulle vara själv när man tagit en sån tablett å så.

isak har precis somnat å vi ska snart sova .isak ska till dagis imorgon och sen hämtar hans farmor honom.



Ny vagn å julpyssel.

vagnen fick följa med hem. jag tycker den är jätte smidig. :) sen va vi in till stan å köpte massa nya julsaker. nya stjärnor, ljustakar, utebelysningar å ljusbehållare osv. när vi kom hem passade jag på att tvätta alla fönster på nedervåningen. skönt att ha de gjort. min mamma kom hit å hjälpte mig sätta upp julgardiner å alla julsaker. är hur fint som helst här hemma nu. riktigt nöjd. :) hoppas snön kommer snart :)


många läsare.

har fått många fler läsare men inga komentarer.

Julsaker.

Idag ska vi ta in julsakerna från frådet. ska kolla vad vi ska ha kvar å vad som ska köpas osv. jag tippar på att de mesta blir nytt eftersom vi hade vattenskada i förrådet när vi bodde i lägenheten. så de blir att åka in till stan sen å köpa julsaker, utebelysning å sånt. snart sätter jag upp julen här hemma. de är ju faktsikt första advent nästa helg. :) blir en bra dag med familjen å shopping.


Nu ska vi snart väcka pappa tobbe!


Brio race

har hittat en brio race som jag vill ha. någon som haft sån? har vart nöjd med scootern, men använder inte vagnen mycke längre och vill ha en lite smidigare. brion är ju lite mindre iallfall. han ska ju kunna ha den i vinter å så. ska åka å kika på den imorgon iallfall. :)


jobbat.

började 7,30 imorse å slutade kl 16. ledig imorgon så nu ska de bli skönt med lördagskväll. vi ska köpa kina mat snart. tobbe ska eventuellt hem till lindbom ikväll en stund, så jag å isak får ha liten myskväll.  :)
isak är iallfall feberfri å jätte pigg nu. skönt att de gick över fort.

duschen nu.

städar.

va Ner å handlade tidigare. sen åt vi lunch å isak har sovit. jag är i full gång med städning å tvätt här hemma. jobbigt att städa när man har övervåning tycker jag :P . snart kommer tobbe hem å då måste jag åka direkt till jobbet. :( jobbar imorgon med hela dagen.

isak sitter på pottan men är inte ett dugg intresserad. får se hur de går med det.


panik.

isak har fortfarande feber. :/ men han är ganska pigg ändå, :) Jag va till tandläkaren imorse. gick bra till en början, men sen fick jag nån slags panik å det gick inte att fortsätta. usch jätte läskigt att få sådär. så på måndag ska jag tillbaka å då får jag lugnande. hoppas dom kan göra klart allt då.. isak å jag ska nog åka ner en snabb sväng till affären å köpa lite gott tills helgen. dock jobbar jag ikväll men ändå. :) ska även köpa så vi kan baka idag. blir matbröd å kanske en till stats bullar. :) pepparkaksdeg har vi också hemma. får se hur mycket vi orkar.


vi älskar dig.!!


våran lillprins

vi va på kalas hos min bror som fyller idag. kom hem för en stund sen, skulle byta på isak å han hade ont i benet där han fick sprutan. kändes även varm å ja såklart har han fått feber. älsklings killen. han har fått alvedon å sover nu. hoppas han får sova. tycker inte om när han får feber eftersom han haft feberkramp. nu gäller de att ge alvedon regelbundet och titta till han mycket. blir alltså inge dagis imorgon. jag ska till tandläkaren 7,40 imorgon. hoppas isaks farmor kan komma ner den stunden. sen jobbar jag kväll. :/ . 

 


trötta.

Här hemma är vi trötta. vi va väll uppe vid 8 imorse allihopa. barnen vaknade lite inatt men väckte inte varandra :) isak å jag åkte ner till bvc å tog vaccinet där nere. träffade jenny ellah å wilmer, vi va nog lika nervösa båda två. men det gick bra. ledsen vart han men de gick över ganska fort. vi gick till ica så isak fick köpa godis för han va duktig. :) sen även till apoteket å ladda upp med alvedon om han får feber eller ont . nu sover han middag å jag ska slänga mig i soffan med emilia å kian. :)

nattgäster!

Började dagen med att lämna isak hos emilia å kian medans jag åkte till skolan. gjorde två prov men fick bara G på de ena men gör om de andra nästa vecka. efter proven åkte jag till emilia å barnen å lekte där hela dagen :) nu sitter vi här hemma framför varsin data och barnen sover så skönt så. imorgon är de vaccin dags sen lek på dagen. på kvällen ska vi fira min bror som fyller år. :)


vaccin.

på torsdag ska jag vaccinera isak. har velat fram och tillbaka men med tanke på hans tidigare "sjukdommar" så har vi kommit fram till att de är bäst! så hoppas han tar det bra. de skrivs å pratas så mycket. man blir bara irriterad å arg på allt skit snack! alla gör på sitt sätt å som man själv vill :) man känner nog själv vad som är bäst för en själv å sitt barn!

godnatt nu, skola å massa annat imorgon. isak blir ledig från dagis å ska va med emilia å kian en stund.

plugg och jobb.

nu ska jag åka å lämna isak på dagis. sen vidare hem till emily å plugga ända fram till kl två där är de dags att jobba kvällen. imorgon är de dags för prov i skolan så måste plugga mycket idag.
skriver mer senare om jag hinner.


6år.

IDag har jag och tobbe vart tillsammans 6 år. tiden går såå fort. vi har hunnit med både roliga/tråkiga/jobbiga/underbara stunder tillsammans.
Jag älskar dig!

       



bullar.

fick god mat hos mamma&pappa idag:) skönt att slippa laga mat ibland. när vi kom hem fick jag nå ryck å bakade bullar, med saffran å mandelmassa. dom vart helt perfekt å jätte goda. sen vart de ugnspankaka till kvällsmat. :) kom på sen att jag va tvugen att åka till jobbet en liten sväng. passade även på att åka förbi emilia å prata lite. alltid lika skönt å prata. <3 .
imorgon är de ny dag med jobb å dagis.


söndag

tråkiga söndagar, helgerna går på tok för fort. fick sovmorgon idag, skönt var de. om en stund ska vi åka ut till mina föräldrar å äta lunch å hälsa på. :) sen på eftermiddagen skulle vi behöva storstäda. får se hur långt vi kommer med det ;)
imorgon ska jag till "nya" jobbet på introduktion . 8-13 :) blir nog jätte bra. alltid lite nervöst å komma till nya ställen. men kul ska det bli :)

föna håret nu sen åka.

dags igen!!

nu är de tandläkar dagis igen, jag va lixom där i tisdags? idag när vi va på väg hem från julmarknaden så bet jag i nått å ja halva tanden är borta. inte den jag fixade i tisdags utan den andra som jag fixat 2gånger.. den är borta ända ner till tandköttet. jag fick panik. men nu har jag nog bestämmt mig för att ta bort den helt.de är ju bara en lite bit kvar å de verkar ju inte hålla när dom bygger upp den, så nu drar jag ut de som är kvar. saken är ju att jag är fruktansvärt rädd. hoppas de inte är allt för smärtsamt att dra ut den?


fredag :D

gud vad man uppskattar helger när man jobbar. och framför allt lediga helger ;)  skulle ha slutat kl ett idag, men fick tillbringa eftermiddagen på akuten med en boende, vad gör man inte för gamlingarna ? eller hur jennie? haha. skulle ha haft idol/mys kväll med pekka å jennie, men hon fick rycka in till sitt jobb. men imorgon är de vi hela dagen . imorgon förmiddag åker vi till färna,mysig julmarknad :) sen myskväll å ett glas vin :) toppen! får se om emilia ockå kommer :D 

isak somnade direkt när vi la han kvart i 8. en trött prins. å tidigare ikväll slog han huvudet i bordet å fick världens bula i pannan. :( 

idol nu.  

snart helg :)

ska bli super skönt med helg. både jag å tobbe är lediga. jobbar 8-13 imorgon. skönt med kort dag!
isak somnade snällt i sin säng tidigt ikväll. trött efter en heldag på dagis. han har verkligen blivit super duktig på att somna själv. det är så skönt att slippa ligga där halva kvällen. :)
helgen blir lugn, funderar lite på att åka å bada i eskilstuna med isak. :) han älskar ju att bada.

ha en bra helg :)

trött!

nyss kommit hem från jobbet. kvällen gick fort. :) nu är de duschen sen sängen som gäller. jobb 7.30-16 imorgon blir lång dag för prinsen på dagis. men de går bra. på måndag börjar jag även jobba på ett till ställe :D ser fram emot de å de känns som de blir mycke jobb fram över med två ställen. men de är bara bra!=)

godnatt!


plugg & jobb.

en tråk dag idag. isak ska till dagis vid 10.30. då åker jag till emily å pluggar :) sen 13.30 är de dags för jobb. till 21.00. jobbar torsdag fredag också, men i helgen ska jag vara ledig, :)  isak tittar på cars å jag ska ta å göra i ordning mig.
ringde även å bokade tid på bvc idag. han ska egentligen inte dit förren han är 3år , men vill ha lite koll på hans vikt å så . ska dit nästa fredag, spännande.


tandläkaren.

imorse va jag till tandläkaren. dom fixade till tanden, får se hur länge de håller nudå. tråkiga pengar å svindyrt är det. :/ ulrika passade isak under tiden. jag å isak gick å la oss vid kvar över tio å sov nån timme, hur skönt som helst. jag va verkligen trött. nu är de matdags. å sen när tobbe kommer hem ska vi till ikea med pekka å jennie. mina vanilj ljus är nästan slut, å de är ett måste här hemma. :)


imorgon är de jobb 13.30-21.00.


utslag?

dagen har bestått av jobb. 8-16 lämnade isak på dagis imorse med ett konstigt utslag på hakan. jätte stort och varigt. åkte till jobbet å ringde till läkaren som inte hade nån aning om vad de var. ulrika fick hämta isak, kändes inge bra att ha han där ifall de är nå som smittar? ser inte ut som svinkoppor riktigt, men man vet ju aldrig. så de va lika bra att hämta han! imorgon är jag ledig å då ska jag till tandläkaren å fixa min trasiga tand på morgonen , isak får iallfall vara ledig imorgon med.

blir lugn kväll vid tv´n ikväll, kanske hyra film. de va jätte länge sen vi hyrde.


sämst tänder?

dagen har gått super fort, fast de kan bero på att jag sov till halv 1 efter att ha jobbat natten . isak sov hos mina föräldrar å de har gått super bra. åkte dit när jag vaknade, firade älskade pappa på farsdag :) även firat tobbes pappa idag å såklart pappa tobbe. han vart gätte glad av isaks packet :) inatt insåg jag även varför jag inte kunnat tugga på ena sidan ,de har ilat å gjort svin ont.. jag har bitit sönder ännu en tand. de sitter tandflirsor på baksidan av tanden löst. som skaver i tandköttet.. tror jag har jordens sämsta tänder. jagsom är så fruktansvärt rädd också. :/ blir att ringa tandläkaren imorgon ska byta hit till hallsta. hoppas på att dom har en tid på tisdag, jag jobbar hela dagen imorgon.
nog om mina skit tänder..

ikväll är de tv mys. finalen av ensam mamma söker. :)


jobb..

Har haft en lugn å skön dag! pappa tobbe jobbade på förmiddagen sen när han kom hem så drog vi oss in till stan. köpte farsdag presenter å sånt. isak fick två nya bilar från filmen cars. dom är så dyra, men de är ju de ända han leker med så de är de värt. :) isak sov middag när vi kom hem ute på altanen. skönt för honom. :) isak ska sova hos sin mormor å morfar inatt. jag ska jobba natt, 20.45-7,30. å tobbe å lindbom ska leka här hemma :P tobbes tur att roa sig lite nu. :) efter vi har lämnat isak ska vi till kyrkogården å tända ljus, pekka å jennie följer också med.

ha en toppen lördag!


tjejkvällen






det får räcka med dom här bilderna, dom bevisar en sjukt rolig kväll!


grym kväll

vilken härlig kväll vi hade igår,:) allt va toppen. godmat,alkohol,tårta,godis,chips,dipp,ansiktsmask,fotbad å massa mer, en riktig tjejkväll med andra ord. :) jag sov kvar hos emilia å jennie åkte hem sent på kvällen. isaks farmor lämnade isak på dagis imorse å jag hämtade honom vid 12. nu sover han middag.  :) innan jag åkte hem från västerås passade jag på att köpa farsdag present till tobbe. :) ikväll blir de lungt framför idol.
ha en  skön fredag.

bilder kommer sen gårdagen :D

kallt

usch kallt ute, ganska mycke snö har de kommit. :) isak ligger å sover middag, trött efter dagis. jag håller på å fixar lite mat. blir pasta å pasta sås . håller på å tvättar också, nu är snart allt borta. :) ikväll ska jag å jennie som sagt hem till emilia för en riktig lyxig tjejkväll . :)


snö

Det snöar ute nu. kallt å blåsigt. men mysigt. isak ligger å sover middag. han har vart på dagis mellan 9-12 å då passade jag på att åka in å storhandla. så nu är de gjort. håller på å tvättar å fixar här hemma som vanligt. idag saknar jag tobbe å längtar tills han kommer hem från jobbet. vi har inte setts så mycke nu, vi jobbar om varandra å sen gör vi saker på kvällarna han träffar sina kompisar å jag mina. så ikväll ska de bli mys med en hemmakväll. fast när tobbe slutar jobbet ska han ut till mina föräldrar å sätta på vinterdäcken. dom ligger där ute. skönt att få de fixat. :) nu ska jag plocka ur diskmaskinen  .


längtar tills imorgon kväll, blir en helkväll hos emilia med jennie. en lyxkväll. godmat,vin,ansiktsmask,fotbad,massage å osv. kommer bli toppen att få umgås med bara dom 2 bästa!

sovit.

jag vaknade vid halv 2 ídag efter att ha jobbat natt. åkte å hämtade lillprins på dagis direkt å nu sitter vi å tittar på nicke nyfiken. :) isak fick nå utbrått på dagis å skulle inte med hem å skulle inte klä på sig å herregud va han skrek. de slutade att han åkte hem med jacka å en sko.
tycker de är lite dåligt på isaks dagis med att vara ute å leka, nu har dom inte vart ute på 2dagar å då blir isak grinig å tjurig, hur mycke är era barn ute på dagis?


ikväll ska jag å isak hem till min kusin å äta mat :)


Blåser.

fy de blåser ju storm ute. :/ . kallt å grått inte alls kul. men lite mysigt är de när de är såhär mörkt ute. :) isak är på dagis 9-12. jag ska ta mig in i duschen, sen tvätta lite å plocka som vanligt.
igår va jag hos emilia å hade myskväll. åt jätte goda mackor, sen chips å dipp till en film. massa prat å skratt å massage :) du är toppen <3 .

Emilia å kian kommer nog hit senare å leker, barnen har inte lekt på länge. :)


slappar dag

sov till kl 12 idag efter att ha jobbat natt. sen har vi käkat mat,städat har jag gjort, tvättat å osv. tobbe är med lindbom å gör nått. å nu kommer min mamma hit å fikar å umgås, :) senare ikväll ska jag hem till emilia å kika på ensam mamma söker å ha myskväll :) behövligt.

ha en toppen söndag!


RSS 2.0