Trivs.

Godmorgon! Isak å jag sitter å kikar på vakna med the vocie. :) Är sjukt trött idag, men blir väl piggare snart hoppas jag! Jobbade över igår så va hemma strax efter 22.. Det blir nog så idag också! Men Jag trivs verkligen hur bra som helst på mitt nya jobb! Vi är ett Super bra gäng som jobbar tillsammans, å vårat fina nya personalrum kunde inte blivit finare ;) Det känns så bra så!
Börjar kl ett idag å ska lämna isak vid 11 tiden på dagis! Kattis kommer hit å dricker kaffe när jag lämnat honom!

Dags att göra sig i ordning, kanske hinner gå ut en stund innan dagis =)


SOL!

Åh va härligt de är ute, vi va ute från att vi kom hem igår tills halv sju på kvällen! klippte ner alla blommor och buskar å krattade å fixa fint. :) Det vart super bra! Isak lekte i lekparken hela tiden med alla grannbarnen, de är så härligt å bara kunna vara ute å släppa ut honom!
Idag är vi lediga jag och Isak, på förmiddagen åkte vi å handlade, köpte även fler blommor som ska planteras, sen åt vi lunch ute de va härligt och isak tyckte de va mysigt:)
Nu sover han i vagnen ute å jag ska snart åka in till stan å hämta upp min jobbarkompis Maria vi ska till Ikea å handla så vi kan inreda vårat nya personalrum :D den svåra frågan är väl, hur kör man med släpkärra? haha!

Hörs sen!

Trött

Idag är jag riktigt trött, igår var de kaous på jobbet, gjorde ju min första dag men de gick bra annars, men fullt upp som sagt! Idag jobbar jag 13,15-20,30 hoppas på lite lugnare.  :/ ingen sovmorgon imorse heller då tobbe å lindbom åkte iväg tidigt å Isak ville såklart upp tidigt han också :) men så är det.
Nu ska jag passa på att mysa med honom för sen ska han va med farmor när jag åker å jobbar, tills tobbe kommer hem! imorgon kommer jag inte träffa han nått alls, Då jobbar jag 7,30-20,30 Fy vilken dag de kommer bli.

Nog om det!


Dags för jobb

Fredag idag, men helgen består av enbart jobb för min del! Idag börjar jag efter jag lämnat isak på dagis å jobbar till halv 9ikväll. Det är mycket på jobbet nu, så de blir lite längre. å så har jag ju börjat jobba 85procent. det känns att de är mer, men de är helt perfekt för mig! :)
Så nu kl 11 ska Våran lillprins till dagis.

Ha en bra helg !


GÄST BLOGGAR!

Eftersom Joanna inte är speciellt bra på att uppdatera så Tänkte jag gäst blogga hos henne idag!
Isak växer som bara den, Tobbe Lever fortfarande lyxliv med en "fru" som lagar korv och makaroner åt honom i matlåda ;) haha.. Joanna jobbar som aldrig förr, typ hela tiden och hon är saknad av mig!<3
Joanna har även fått nippra på rengöringsmedel, Tror det är därför hon är så glad jämt ;) haha.
Hur som helst Så Älskar jag dig vännen! Du gör mig glad, Helt enkelt en av dom bättre :)
Eran familj är underbar! (Du vet ju vad jag tycker om tobbe redan så) ;) haha ..
PUSSSSS Till dig!


Bjuder på några bilder från dagen!

Våra underbara barn <3:)




Joanna bjussar på den här ;)yeah ;)


vi har haft de Toppen!

Idag på morgonen kom vi hem från kryssningen, Vi har haft det Super bra! allt va lyckat å Isak är galet nöjd med resan! han pratar om stora båten och byggare bob som va ombord, Han va på disco med honom å det va en upplevelse! :) god mat, massa lek å mycke annat!
Har lagt upp massa bilder från kryssningen på min bilddagbok! :)

När vi kom hem vid 9 tiden idag så sov isak en stund, sen gick vi ut i det HÄRLIGA vädret, fika, cykeltur och massa  massa lek :) Vi har verkligen haft en bra helg!

Imorgon börjat mitt schema, så nu är det jobb jobb jobb som gäller! Men nu har jag vart ledig länge så de gör inget!

Cykelturen

Lek

Plantera blommor


Kryssning

Nu är de packat å fixat inför imorgon. Vi åker härifrån Hallsta 04,30 till stockholm då båten går 07,45 :) Ska bli grymt roligt, å isak är väldigt förväntansfull :) Åka stora båten och träffa byggare bob. Kattis,lindbom å alexander följer också med:)
dags för duschen nu sen blir de Solsidan och sen väntar sängen då klockan ringer 03,30.

Ha en bra Påsk! det ska vi Ha!


cyklat

vi vaknade vid halv 8 imorse, låg i sängen länge å kika på barnprogram. :) efter frukost å allt så tog vi på oss ytterkläder å allt å gick ut. Isak ville ha med sin cykel ut så de fick han såklart, de va svårt å trampa för han, men kul var det :) så vi har varit ute på förmiddagen vi å haft de skönt.
Har precis käkat lunch och nu sover isak! på eftermiddagen ska de handlas lite inför imorgon och sen får vi se vad vi mer hittar på :)  .


RSS 2.0