shopping.

på förmiddagen åkte vi in till stan med Kattis och Lindbom. å såklart barnen! Isak va inte alls på humör låg å skrek på golvet inne i affärerna osv. men de gick över när vi käkade på mcdonlads sen :) .
Det blev iallfall lite handlat till isak, vårkläder.
En jätte fin jacka, överdragsbyxor, jeans och strumpor.  lägger upp bilder ikväll :)
Nu sover lillprinsen å jag ska snart åka till jobbet :(


Jobb jobb

Ja gud nu vill jag va ledig, men nej idag jobbar jag, 14-21.30 usch, jag är så trött! och inte är jag ledig imorgon heller, då jobbar jag 7-14. Jag Vill vara hemma med min familj på helgen! men nästa helg då är jag lång ledig, så får väl längta tills dess!
Igår va vi ute hos mina föräldrar efter jobbet, kom hem vid sju tiden så då va de bara att lägga isak direkt:) Sen gjorde jag å tobbe taccos å kika på melodifestivalen!

Nu ska vi fixa frukost här hemma och väcka tobbe.


jobb hela helgen

Idag va jag och isak upp tidigt, har ätit en god frukost och isak har ätit två mackor plus välling! Toppen !
Idag väntar jobb 14-21.30 fy :( vill inte alls jobba i helgen, men men så är det!
innan de ska jag ut på lite annat äventyr och isak ska va hos sin farmor så länge, så ska snart lämna honom där. Han skulle ha vart på dagis men hans farmor ville ha honom där idag. dom ska gå till hennes kompis och hälsa på osv. :)

Ha en bra fredag! :)


Stolt mamma!

hämtade isak på dagis vid halv tre idag!:) Vi va ute hela eftermiddagen när vi kom hem, åkte pulka och sprang omkring i snön. Han älskar att vara ute! Sen vart de kvällsmat när vi kom in, å han åt super bra. skönt.
Han har ritat massor ikväll å gjort fina teckningar;) han säger hela tiden vilka han ritar av och sen ritar han av sin hand så fint så ;)
Bara på några dagar har han lärt sig prata hur mycke som helst! det kommer nya ord och nu meningar hela tiden. behöver jag säga att man känner sig stolt som mamma? Det gör nog alla föräldrar! vissa dagar märkar man bara hur mycke dom verkligen lärt sig på kort tid! det är så roligt att få följa sitt barns utverkling!
Han tar även sin medicin helt själv och räknar till 15 när vi droppar i skeden! trodde aldrig han skulle ta medicinen själv men de går verkligen bra!:)

och imorgon är vi lediga han och jag! Då väntar storhandling med Emily på morgonen i stan. får se om isak får vara hos sin farmor så länge, och sen direkt när Tobbe kommer hem från jobbet så ska vi åka till eskiltsuna och bada! visade isak bilder därifrån nyss å han ville åka NU! :p  så nu har han nått att se framemot. :)

vart lite allt möjligt i det här inlägget!


Lycklig!

Idag har isak varit på toppen humör! det va länge sen vi såg honom så glad och pigg!
har ju skrivit om att vi tagit massa prover osv på isak, och hans problem är att han har järnbrist, väldigt lågt järvärde! så han har varit trött och grinig och inte ätit något! men nu har han fått medicin och idag har han ätit jätte bra och verkligen skrattat och lekt, fått energi till tusen! :)
Jag blir glad och lycklig när han är glad!


Vi älskar dig vårat hjärta!


Städning.

Det blev ingen öppna förskola idag! Istället har jag och isak roat oss med matlagning och städning. Vart lax potatis, sås till lunch. :) Isak åt jätte bra idag så jag är glad :D
sen tog vi tag i städningen. vi bäddade rent i isaks säng och så har vi hängt massa tvätt, dammat dammsugit och torkat golven i hela huset. verkligen super skönt. Isak älskar att hjälpa mig å städa å tvätta :P det är väl bra det? :)
Nu känner jag att de börjar bli kallt här nere, har fönstrerna öppna på övervåningen, skönt att vädra lite. så nu måste jag upp å stänga dom, sen ska vi nog fråga isaks farmor om vi får komma och fika en sväng :)


Öppnaförskolan!

Isak ville upp tidigt imorse, vid halv sju va vi uppe. :/ men nu är vi pigga och isak har hunnit duscha å så.
vi funderar på att följa med Emilia å kian till öppnaförskolan idag, där vi alltid gick när isak va liten, För unga mammor. :) Så de lutar åt det. annars har vi inget alls planerat. men åker nog hem till emilia å umgås med dom en stund innan vi går till öppna.

Nu sitter isak på pottan får se om de kommer nått ;p


Trotts!

Idag vart de en tidig morgon då vi skulle upp till jobb och dagis, isak va på bra humör! Men när jag hämtade honom på dagis så kom trottsen, han skulle inte ha overallen, inte vantarna och inte mössan! bara stövlarna, vet inte hur länge jag höll på å försöka klä på honom medans han skrek och låg å rulla på golvet :P
fick på han overall å stövlar, sen börja nästa kamp å få in han i bilen. haha fy vilen tid det tog att hämta honom idag! men han vart på bättre humör när vi väl va hemma :)
vi har bara tagit de lungt nu på kvällen, det behövs och imorgon är jag å lill prinsen lediga. Får se om vi ska
med emilia å kian till öppnaförskolan en sväng. :) Kul å träffa lite annat folk!

Nu ska vi snart slå på en film!


Lugn helg:)

vi har haft en lugn å skön helg. Igår jobbade jag till kl 14.00. sen va vi bara hemma å tog de lungt å hade de mysigt. Idag har vi vart hos mina föräldrar på förmiddagen. sen på eftermiddagen tog vi en lång promenad :) skönt att komma ut, men kallt var det :P
imorgon är de dags för jobb å dagis igen. men är ledig tisdag så det är toppen :)


Nu blir de film.


härlig fredag :)

Jag och isak åkte in till stan vid 10 tiden. mötte emilia å kian på stan. Det vart lite shoppat till isak, cars tokiga som isak å kian är så vart de inte mycke mer en cars grejjer :p Jag och emilia försöker stå emot carskläderna men de går inte så bra : P
Isak fick en carspyjamas, ett par carsbadbyxor och en cars t-shirt. och sen fick han en hink med pennor eftersom han älskar att rita. :)
Vi hann även med en god lunch och fika! riktigt bra dag!
Isak å jag åkte och handlade på vägen hem så ikväll blir de god mat och en skön tv kväll.
Imorgon la jag in en extra tur på schemat så jobbar mellan 7.15-14.00 . men de är skönt att sluta rätt tidigt iallfall  :)

Ha en bra fredagskväll!

Det blir..

Det får bli en shopping vända med emilia å kian imorgon, isak har inga badbyxor så det ska inhandlas imorgon å så åker vi å badar i helgen när pappa tobbe kan följa med också :) det blir toppen det! då gör vi båda sakerna :P
så nu ska vi ta å lägga oss. Isak lär vakna tidigt imorgon eftersom han la sig så tidigt. men de gör ju inget :)

Godnatt!

Shopping eller bad?

Tidig morgon imorse, isak va på dagis vid tjugo i sju! men han va på bra humör så de va bra det! Jag jobbade till kl 2 sen hämtade jag hem världens grinigaste och trottsigaste unge från dagis, humöret höll alltså inte i sig från imorse;) men hem kom vi å då kom isaks farmor hit å drack kaffe å lika tjurig mot henne va han! tråkigt. men men den åldern. Nu har jag precis lagt han, verkligen super trött. han sa sova säng flera ggr så då fick han väl lägga sig då.  :)
Imorgon är vi lediga han och jag! å jag kan inte bestämma mig om vi ska ta en shoppingtur, eller en bad dag i eskilstuna på badpalatset ? det sista lockar ju såklart isak mer, så de lutar nog åt det. :) ska fundera klart på saken! ;)


Älskling

Isak va så duktig idag å ta prover, även om han va jätte ledsen så va han duktig. dom fick sticka han i båda armarna för de gick inte första gången! Det gör ont i en när dom skriker så :( Isaks farmor va också med, så efteråt gick vi å fikade, å isak fick välja vad han ville så då vart han nöjd å glad. Vi tog även en sväng förbi isaks mormors jobb å hälsade på :) Sen somnade han i bilen på vägen hem, å länge sov han! helt slut stackarn.
Ikväll blir de nog pizza och en skön tv kväll här hemma ! det behövs. Imorgon ska vi upp väldans tidigt isak ska va på dagis halv sju, å jag börjar jobba kl sju!

Hej så länge!


Läkaren..

Isak å jag hade en lugn å skön morgon, :) kika på barnprogram å lekte med bilar osv. Hans älskade carsbilar.
kl ett hade vi tid hos läkaren med isak och efter det åkte jag till jobbet direkt. kom hem för en stund sen, och imorgon är jag ledig :)
Då ska vi till sjukhuset å ta prover på isak :( Mammas Finaste prins.
annars har vi inget alls planerat!
Snart väntar sängen, ska upp tidigt imorgon!

Godnatt!


Före och Efter..


Trappan såg ut såhär innan.


och såhär ser den ut nu =)



uppifrån :)

Lediga.

Idag är jag och isak lediga :) fick oss lite sovmorgon till halv 8, super skönt. På morgonen har vi tvättat å fixat lite här hemma, Isak leker med alla sina leksaker och tycker nog de är skönt att bara vara hemma! och snart får han de ännu roligare för då kommer Jennie å julia å leker. isak å julia leker fint tillsammans :D å jag har saknar dom!
annars idag har vi inga planer, får se vad som hittas på !

Ha en bra dag!


Mammas Hjärta!

Isak har sovit borta två nätter nu hos sin farmor och farfar! han har haft jätte roligt å han va såklart med oss igår å dagen å tobbe va kvar där hela kvällen medans jag jobbade. Men han fick sova kvar så vi kunde måla trappen en sista gång sent igår kväll när jag kom hem från jobbet!
Nu är han hemma igen, å jag har saknat han hur mycket som helst! Å det värsta är att jag ska iväg och jobba snart igen, hela kvälle :( kommer sakna ihjäl mig.
men imorgon får han vara ledig med mig! så får vi göra nått skoj! :)
Trappen blev iallfall super fin! väldigt svårt att få till det men vi är super nöjda! det blev jätte ljust å fint! nu ska vi måla väggen i veckan . för den blev gul jämfört med nya vita trappen! så blir ny färg där ! :)
Sen är de kalas fint!

Lägger upp bild ikväll!


måla..

Isak har precis vaknat och ätit mellis nu. Han är på bra humör nu, annars brukar de vara sämst när han vaknar. men nu är han riktigt trevlig. ;)
Snart slutar Tobbe och då ska vi lämna isak hos sin farmor å farfar och sen ska vi handla lite. Och sen ska vi som sagt börja med trappen idag! så därför ska vi lämna isak. ska slipas å målas å man kan ju inte gå där, å grindarna måste bort så isak kan inte va hemma. katterna måste vi stänga in osv. det blir ett stort projekt de här. men skönt att vi kan hålla på ifred! sen ska de väl hinnas med lite lets dance å god mat ikväll också! men de får vi se. :)

ska lägga in före och efter bilder på trappen sen. Det kommer bli en STOR skillnad tror jag! :)


Fredag!

Skönt med fredag, idag är min lediga dag innan jag ska jobba helgen. Isak är ledig han också, så idag ska vi väl hitta på nått roligt. Vi får se vad det blir. Jag är sugen på ikea men tror inte isak vill ;) .
Igår kväll va jag hos kattis å umgicks. kika på tv å prata! skönt med sånna kvällar!
IDag ska vi nog även börja måla trappen inne. Såå fult med furutrappen vi har nu, så igår köpte vi färg å nu ska den bli vit! kommer bli såå fint så.  men det blir ett stort projekt att måla den. men de ska nog bli bra tillslut.

Ha en skön helg!


Hemma..

Ja nu är jag hemma från jobbet några dagar. .
finns inte mycke att säga!


Ingen feber.

Isak har ingen feber idag :) jätte skönt! han har sovit hela natten i sin säng också, super skönt. Så nu är vi utvilade och pigga. dock är isak förkyld, men de märks inte :p
vi sitter å kikar på teletubbies och har ätit frukost å lekt. IDag ska vi ta oss ut en sväng även om de är kallt. skönt med solen : )
annars inga planer för dagen, skulle vilja boka tid hos frissan för färgning och klippning så jag får nån ordning på håret, nu är de katstrof. de är så dyrt att färga hos frissan, men de är värt de nu. så jag tror heltenkelt att jag måste boka en tid.


Feber..

Isaks Feber fortsätter :/ Hoppas den försvinner imorgon. Jobbigt för han att va sjuk.
Idag har jag iallfall storstädat så nu är de så rent å fint så :) sen åkte jag med mamma till åsby å fikade å kika på alla fina saker. Det är verkligen mycke fin inredning där. Skönt va det att komma ut en sväng.
Sen kom tobbes mamma ner å passade isak medans jag å tobbe åkte ner å handlade. Så nu är de gjort också. Nu ska vi göra hemmagjord pizza här hemma. Gott!

ha en bra kväll.


Söndag.

Redan söndag? Helgerna går läskigt fort tycker jag.. Haft en lugn å skön helg, så de har varit bra det.
Igår va vi hos kattis å lindbom hela dagen och kvällen, mat å melodifestvalen på kvällen :) Isak sov så snällt i vagnen så å somnade om i sin säng när vi kom hem :)
Idag hade vi planer å på att göra nå roligt, men jag tyckte isak kändes varm å tog tempen, å ja han har fått feber å är jätte förkyld nu igen. så nu ligger lillprinsen å sover. Tur att han å jag är lediga imorgon också!
så det blir en lugn dag idag också. jag ska Stor städa, å tvätta. Torka alla golven å fixa här hemma! 
så dags att köra igång med det!


Fredagskväll : )

så skönt med helg, :) Älskar fredagar!  Jobbade på dagen till kl två, hämtade isak på dagis å sen har vi vart hemma å lekt. Åkte ner å handlade en liten sväng bara, sen har vi käkar bakad potatis ikväll med massa gott till. Isak somna som en stock 18,30. jobbigt med dagis, men han gick ju upp 6 imorse, lill plutten!
Han köpte lite godis när vi va ner å handla, så han satt å mös i soffan å åt godis, de ska väl kännas att de är helg? ;)
Tobbe å lindbom är å hämtar en kärra för imorgon är de skoterdags för dom igen! å eftersom vi inte träffade kattis å dom idag, så gör vi de imorgon :) .

Lets dance nu.


Jobb..

Nyss kommit hem från jobbet, vart en lång kväll, tiden har gått sakta men de har gått bra. : )
Tidig morgon väntar, isak måste till dagis 6,30 jag börjar vid sju jobbar till 14 sen är de äntligen helg :D
Träffa kattis å lindbom imorgon iallfall :) det va länge sen så de blir skoj det!
Annars har vi inga planer för helgen, känns skönt.

Nu ska jag skriva dagis schema sen sova.


Sovmorgon

Isak har sovit i sin säng hela natten, från kl sju igår kväll tills halv 9 imorse sov han. riktigt skönt :) Fick väcka han för at han skulle till dagis kl 9.
Det snöar massor fortfarande, helt sjukt va snö det är. det gick knappt att köra imorse. känns inge roligt att åka in till stan sen och sen hem ikväll :/ men då kanske dom hunnit ploga lite bättre!
Ska även ha med Tobbes föräldrars hund, han jag jobbar hos älskar hundar och deras hund är super snäll å glad så han ville att jag skulle ta med den :) blir skoj det!

Imorgon är de fredag också, då jobbar jag 7.15-14.00 sen är jag långledig lördag,söndag och måndag :D
Härligt.

Dags att köra igång en tvättmaskin sen blire duschen.


Snö.

Herregud va de snöar fortfarande, Det slutar aldrig. har skottat två gånger idag ;)
Hämtade isak på dagis vid två, han låg och sov när jag kom men han fick vakna då.
Isaks farmor kom hit å drack kaffe sen gick vi ut å lekte och väntade på att pappa tobbe skulle komma hem :)
Kallt var det, speciellt när de blåser.
Ikväll ska vi äta pizza och ta det lungt.




såå underbart och roligt! :D

Ännu mer snö

Det snöar massor nu. Det får räcka med de som finns tycker jag! nu är de föör mycket! Det är skönt att de inte är så kallt iallfall.
Jobbet igår gick jätte bra. Skönt att vara ledig idag, Isak är på dagis å jag ska städa nu och tvätta. skönt att få den tiden själv å göra det! .
När isak kommer hem får vi se vad vi hittar på, :)


Saknar Prinsen.

lämnade isak på dagis vid 9. Jag saknar honom redan! jag kommer inte hinna träffa honom nå mer idag, eftersom jag börjar kl 14.00. så då hinner han inte komma hem ifrån dagis! men det ska nog överlevas de :)
Imorgon är jag ledig, men isak får gå till dagis ändå, eftersom han inte vart där på nästan två veckor, så måste han komma in i det igen.

Har inte mycket att skriva.


Trött.

Jobbet idag gick toppen :) allt kändes bra, så de va skönt det. Bra och sluta kl 14.00 också, då går dagen fort.
åkte och hämtade hem lillprisen dirket efter jobbet som va hos sin farmor och farfar. sen har vi vart ute och skotta massa snö och sen vart de lite handling också .
Isak har varit trött och grinig på eftermiddagen, vart en tidig kväll, vid sju sov han som en stock! Men de är bra för imorgon är de dagis dags igen. :) Han har pratat om dagis idag, så han ser nog fram emot det.
Jag jobbar kvällen imorgon, 14-21.45. långt pass men de ska nog gå bra. :)

Nu blir de tv´n och hoppas på att tobbe kommer hem snart. han är hos krille å håller på med nått.


RSS 2.0