Nöjd :)

lämnade isak vid halv 10 imorse till hans farmor, Sen hämta jag upp jennie å vi drog oss in till stan. vart en del shoppat å jag är super nöjd. Kom hem med Tre tunikor, strumpor, skor och vantar till isak. Stannade även på plantagen och där vart de uteblommor som jag planterade idag, super fint vart det :)
Vart en sväng förbi Emilias nya lägenhet också, Det kommer bli super fint där när allt är klart :)

Imorgon ska isak till dagis vid 11 å jag jobbar kväll, 14-20,30 :) .
Nu ska jag hänga tvätten!


stan

Vi vaknade vid halv 8 idag:) Har precis gjort klar isak å nu ska jag göra mig klar också, Isak får vara hos sin farmor medans jag och jennie åker in till stan å shoppar lite, inge skoj för honom att springa i affärer, han blev glad när jag sa att han skulle va hos sin farmor och farfar :)

skriver mer senare.


Isak har badat

Vart en lång dag idag, jobb från 7.30-16. Fint väder va de när vi kom hem, så va ute en stund å tog bort snö å fixa på tomten :) efter vi ätit kvällsmat var min tanke att isak skulle få bada i badkaret, vilket har varit hans största skräck länge. Han har fått badkritor utav hans mormor å morfar, tänkte att de skulle bli mer roligt å bada då. Så vi gick upp å satt neranför badkaret å ritade på det med kritorna, jag fyllde i vatten i badkaret å han vart hysterisk! men fyllde bara lite vatten å efter en stund, så satte han sig i vattnet :D Det va länge länge sen han badade, han har verkligen fått panik av att bada i badkaret. men nu gick det å han tyckte de va riktigt skoj :D
Äntligen!

Nu sover lillprinsen, känns konstigt att lägga honom när de är såhär ljust ute, men han protesterar inte mot att lägga sig :)
Imorgon väntar shopping med Jennie, å isak får också följa med! ska köpa vår skor sen nått att ha på mig på kryssningen sen lite ute krukor å plantera i :)

Tobbe är i stan å tränar med en jobbar kompis å jag ska fortsätta mitt tv tittande:)


Dagarna går fort.

Nu när vi ställt om klockan tycker jag dagarna går ännu fortare.
vi har haft en lugn dag med städning och tvättning jag och isak! Han älskar att hjälpa till med tvätten så de är bra:) tobbe är och kollar på tennis och jag hamnade här som vanligt.. Isak somnade vid sju som vanligt, och de är bra det för imorgon ska han till dagis vid sju! jobb för min del imorgon :)
Isak har varit helt blöjfri å nån vecka nu, på natten med :) super skönt är det.

Nu ska jag fortsätta kika på tv å sen blir de sängen i tid eftersom vi ska upp tidigt imorgon!

Tillbaka..

Jag fortsätter blogga lite tänkte jag, får se om lusten kommer tillbaka.
Isak å jag är i allfall hemma idag. Jag va magsjuk igår, så fick va hemma från jobbet. I lördags hade vi fest här hemma, och de vart en riktigt lyckad kväll måste jag säga! :) toppen! Isak sov hos sin mormor å morfar å de hade gått super bra.
Men nu ska jag hänga tvätten å fortsätta städa här hemma, Storstädar, tvättar, å torkat överallt. vill inte ha nåå bakterier kvar av magsjukan.

Ska lägga in lite bilder sen!

Lägger ner...

Nu lägger ner de här med bloggandet ett tag! Internet överhuvud taget!
Vill bry mig mer om mitt liv å skita i vad andra gör, så känns det nu!
får se om jag kommer tillbaka sen!

Jobb Söndag

Igår jobbade jag till halv 4. Efter de åkte vi och lämnade isak hos mina föräldrar, han sover där inatt eftersom både jag och tobbe jobbar idag! Iallfall så kom pekka å jennie hit igår kväll å käka god mat å kolla på melodifestivlen, å jag tycker de va helt rätt som vann. :)
Tobbe började kl 6 imorse å jag börjar 8 så ska snart åka jag med.. Jobbar delad tur idag så slutar vid 1 å då ska vi ut till mina föräldrar å äta å hämta isak :) . hinner bara träffa han en liten stund för sen börjar jag kl 4 igen :/ men men.
Nä nu ska jag fixa de jag ska ha med mig.
ha en bra söndag! :)


Härligt väder :)

Jag och isak har haft en lugn morgon, med lek å film. Efter vi käkat lunch tog vi på oss kläderna och gick på promenad, isak somnade fort i vagnen, :) De va så skönt ute. Nu sover han på altanen. Han sover nog en stund. Han va uppe tidigt imorse.
Får se vad som hittas på idag när tobbe slutar!


torr blöja imorse

Idag när vi vaknade så va isak jätte arg och skulle upp direkt, sen skrek han kissa pottan!! och då sprang vi ner och när jag tog av han blöjan, så va den helt torr, han hade inte kissat alls i den inatt! så han va jätte kissnödig imorse stackarn.  :P Men åter igen, va stolt man blir? :)
Nu ska vi ta fram frukost å fortsätta kika på barnprogram.


Lång ledigt :)

Idag när jag lämnat isak så åkte jag hem till tobbes mamma å drack lite kaffe:) sen va de bara hem å städa och dona. Rent och fint blev det, Alltid så skönt när de är nystädat.
hämtade prinsen på dagis vid två tiden, å de hade gått jätte bra utan blöja idag! han hade sagt till alla gånger och gått på pottan hela dagen. Toppen bra!
Nu är jag och isak lediga imorgon,sen är de helg. :) 

Nu ska jag hänga tvätt å fixa lite sen är de läggdags för isak. :)


Dagis dags.

Nu är de dagis för isak. Och jag ska som sagt ta hand om städningen när jag kommer hem, blir skönt när de är gjort. :)
Isak åker till dagis utan blöja idag igen, han gjorde de igår å de gick toppen :D Så nu kör vi på det.
Skriver mer sen.

Gangstar kläder

Jag och jennie traska över till grannen vid sju tiden, vi va bara några stycken så de va jätte skönt! Gangstar har så fina å tuffa kläder tycker jag, å inte så dyra heller! Isak fick ett par byxor å en mössa! det kommer om ca 2veckor så får slänga ut bild då! Nöjd är jag iallfall.
Nu väntar sängen, jag är super trött och imorgon är jag ledig, men isak ska till dagis 9-14 å Då SKA jag städa här hemma :p Men som sagt, GodNatt!


Det känns bra

IDag har de vart jobb och dagis för våran del! Dagen gick fort så de va skönt. Toppen väder ute å allt, man blir på bra humör. tobbe är på väg hem nu så då väntas matlagning. får se vad det blir idag:)
Ikväll kommer pekka, jennie å jullan, å kl sju väntas klädparty för mig å jennie, våran granne har gangstar party:)


De hade gått sådär

När jag hämtade isak på dagis så berätta dom att dom hade satt isak på toaletten 1 gång, då hade de inte kommit nått. Men jag sa ju att dom skulle sätta han på pottan? han går ju inte på toaletten, det gör han inte ens hemma. det är pottan som gäller.. så efter de hade han kissat på sig å fick gå med blöja efter det! det fanns massa extra kläder och allt. det händer olyckor men han för att lära sig så måste man ju få lite chanser. Och som sagt, pottan går han på.
Så när jag hämtade honom så frågade jag honom om han skulle kissa på pottan innan vi åkte hem, å de ville han. Han kissade 2 ggr innan vi kom därifrån, han hade väl hållt sig plutten! så sa till dom att dom inte ska sätta han på toan, utan pottan! så vi får se hur de går imorgon. Sen han kom hem har han vart utan å gjort båda sakerna på pottan utan problem, han säger till själv!
Jaja nog om det!
Sitter å slöar i soffan och isak sover. Imorgon väntar jobb 7.15-14.

Ha en trevlig kväll!


inte mycke gjort..

Nej jag som skulle städa, har legat i soffan å slöa å seta vid datorn.. duschat har jag precis gjort. Ska hämta hem lillprinsen om en stund. Spännande å se hur de gått på dagis med pottan!
När han kommer hem ska vi va ute iallfall, igår satt vi på framsidan och käka mellis å så. vi gör nog de idag också. Isak älskar verkligen att vara ute, å nu är de ju såå härligt väder. :)
Annars idag har vi inget planerat! det är skönt tycker jag!

Skriver kanske sen!

Dagis

Har precis lämnat lillprinsen på dagis. Och dessutom utan blöja! han ville bara ha kalsonger på sig idag, och han går ju på pottan hela tiden hemma nu, så förhoppningsvis går det lika bra på dagis. : ) Han lovade att säga till fröknarna när han va kissnödig. haha Älskade unge!
Jag ska nog ta tag i städningen idag, ( igen ) tycker alltid man städar. men de behövs med små barn hemma :P
Sen skulle de behövas handlas lite, får se om jag fixar det å :)

ha en bra dag!


Det går för fort...

Helgerna bara försvinner? Redan söndag och de är en riktig tråk dag tycker jag :P men vi har hinnit med mycke på morgonen. Jag har rensat ut alla isaks 86 kläder å lagt i kartonger osv, rensat hans strumpor å så. Skönt att få bort allt han inte använder. Men nu behövs de lite mer nytt i större strl. :)
Nu sitter isak å kikar på cars å jag ska snart börja med maten. Idag blir det nog kassler,potatis och sås.
I eftermiddag kommer mina föräldrar hit å pappa ska fixa lite åt oss här hemma, byta kranar och sånt.
Blir nog jätte fint.

Isak går fortfarande på pottan här hemma utan problem, han är stolt för sina kalsonger:P haha så sött.

Lång ledig :)

Herregud va skönt med helg. Fredag å fint väder och allt! Härligt. va i stan imorse en sväng å gjorde de jag skulle, sen va jag förbi jobbet en sväng. Ulrika har varit här och druckit kaffe och pratat :) Nu ska jag hänga tvätten,dammsuga och duscha, sen hämta isak på dagis, sen vidare till Busborgen för massa lek med emilia å kian! Ikväll väntar Myskväll med familjen, det lutar åt hemmagjor pizza! :)
Har fått ont i halsen, hoppas de inte blir värre:/

Ha en toppen helg!

Sängen väntar

Kom hem från jobbet för en stund sen, sitter i soffan och kikar på tv nu, men är verkligen trött efter att ha jobbat den här kvällen! imorgon ska vi upp tidigt jag och lillprinsen. Han ska va på dagis vid sju. men sen blir de busborgen med emilia å kian så de blir skoj för dom!
Och jag ser mycke fram emot den här helgen! nej jag ska inte göra nått speciellt, bara vara hemma med min familj å ha de skönt. :)

förresten, Isak forstätter gå på pottan här hemma, och det går alldeles utmärkt! han har ingen blöja alls på dagarna här hemma nu, men när vi ska nånstans så får han såklart ha den på. och på natten.
Men nu sa vi till på dagis så han får sitta på pottan där också lite då och då :) 
Mammas älskade prins!

Godnatt med er!

:)


Slut på ledigheten!

Har haft två bra dagar nu när jag vart ledig :) Men nu är de dags att dra sig till jobbet igen.. 14-21.30 blir de idag. inte alls sugen nu när man haft de så skönt hemma!
Har vart hos kattis på förmiddagen och druckit kaffe, isak är på dagis nu och jag ska ta å packa de jag ska ta med till jobbet!
Imorgon är de en kort dag för mig, en spännande dag! Är ledig från jobbet men ska till ett annat stället å göra annat : P sen är jag lång ledig igen, så jag ska inte klaga på den här kvällen!

Hej så länge!


Pottan

Idag när vi gick upp så gick isak å satte sig på pottan direkt och kissade:) Sen efter en stund så gjorde han även nr 2 där ;) hur duktig som helst! Skönt att han kan va utan blöja hemma!
Nu ska vi in till stan å leka med emilia å kian en sväng .

ha en toppen dag!


Trevlig dag :)

Jag å isak åkte hem till kattis å alex vid två tiden! Det blev mellis och lek där för barnen! sen kom även papporna efter jobbet, så spenderade hela eftermiddagen å lite av kvällen där! vart taccos å så innan vi åkte, : )
När vi kom hem kissa isak på pottan en gång till :D Våran duktiga kille!
Imorgon förmiddag blir de lek hos emilia å kian:)

många läsare, men inga kommentarer! tråkigt


plötsligt händer de...

Isak har inte alls varit intresserad av pottan. men Idag gjorde han de, han kissade på pottan! haha tänk va glad man blir? : ) 
Stolt över alla framsteg.

Nu ska vi snart hem till Kattis å alex för lek å fika :D


Lugn förmiddag

Vi gick upp vid halv 8 idag:) Skönt att slippa vakna av väckarklockan! Isak va pigg å glad när han vaknade! Toppen humör, det tycker vi om..
Vi har ätit en god frukost, städat lite å lekt med hans garage och verktygslåda :) Men nu sover han som en stock :P blir lunch när han vaknar och sen får vi se vad vi hittar på sen. nått ska vi väl göra! :)


Två lediga dagar

slutade kl 14 idag! lagom trött efter helgens jobb. Hämtade isak på dagis, sen när vi kom hem vart de mellis. Har hängt tvätt och starta diskmaskin! har mycke å ta igen nu när jag jobbat:P tvätt å dammsuga osv. :) men nu är jah å isak lediga två dagar så då har vi tid på oss att städa:P
Nu ska vi snart börja med maten och vänta på att Tobbe kommer hem! En lugn kväll väntas här hemma, det känns riktigt riktigt skönt!

:D


RSS 2.0